Services  

 

Webversion Dezabonare
 
Info News
Euro Contact
Am selectionat ....
 

 

 
Seminar "Initiere"
Organizam seminar despre .... "Cum Preluam sau vindem o firma?"
Detalii
 
image-6
Seminar "Pro"
TRANZACTIA FIRMELOR "Cum transmiteti firma de la o generatie la alta? " .
Detalii
 
Diagnostic sau audit ?
Stiti ca valoarea unei firme nu este numai in cifrele publicate si informatiile comunicate. Multe aspecte trebuie evidentiate, estimate si controlate.Cea ce vom face pentru dumneavoastra in mod incontestabil ?
Detalii
 
image-6
Colocviu la Breaza
este organizat de catre Asociatia Dezvoltam Breaza, Clusterul BioThech Valea Prahovei, Aeroterapia, BioParc, Bursa Bio si are ca scop sa prezinte in primul rand beneficiile si avantajele pe care aerul pur si sanatos vi le poate oferi.
Detalii
 
Main Picture

 

Vine Yani
Vine Yani ofera : catering (mancare asiatica), Curs de bucatar, Cleaning, Masaj, Nanny, Evenimente culturale, Sejururi in Filipine, Produse specifice etc..
Detalii
Piscine online
Constructii piscine, centre SPA, saune, hammam, jacuzzi, consultanta fonduri structurale pentru piscine si SPA etc...
Detalii

 

product-3
 
Img

 

Aeroterapia
e ca o "medicina"... doar la Breaza.
Profitati de un "Sejur sau Week-end Oxigen" pentru sanatatea dvs. Oferim tratamente pentru PROBLEME RESPIRATORII sau pentru PREVINEREA ACESTORA.
Detalii
image

 

Gcoin !
Cont gratuit, fara comisioane, economisiti bani! Acces instant la meniul disponibil în zona in care te afli. Sistem de bonusare minim 10% prin punctele Gcoin. Calitate garantata, acces la oferte speciale.
Detalii
product-3
E-marketing
Emailvision va ofera perspective care va permit sa identificati si sa intelegeti clientii, in scopul de a crea legaturi de durata prin comunicare relevanta.
Detalli

 

product-3
Article title
Viziteaza cele mai faimoase castele din Romania
Detalii

 

A world Class Company
Contactati-ne
Detalli
image

 

Anunturi Patronale Gratuite
Aveti voie la 2 anunturi gratuite intr-o limba si puteti sa traduceti in 7 limbi cu Contracte : Premium, Magnus Maximus
Detalii

 

Escape Travel
Indrazneste sa evadezi !
Detalii
 
Oportunitati de afaceri
1. Vanzarea sau cumpararea de bunuri? firma, ferma, hotel, comert, teren ...2. Dezvoltarea unui proiect? 3. Atragerea unui partener strain? 4. Formare sau Consultanta?
Coaching Comercial
Coaching comercial pentru persoanele din conducerea firmelor mici si mijlocii. Va insotim pentru a va ajuta echipa comerciala sa progreseze in actiunile lor. Intervenim, de partea dumneavoastra, pentru a sustine echipa dumneavoastra comerciala pe teren; organizam sedintele de raport si actiunile de formare. Ne ocupam de recrutarea reprezentantilor comerciali pentru dumneavoastra. In lipsa unui director comercial, optati pentru solutia noastra de coaching comercial al echipei. Noi va asistam direct, completand rolul de director comercial pentru echipa dumneavoastra. Obiectivitatea noastra va permite sa beneficiati de o noua viziune asupra practicilor dumneavoastra comerciale. Managementul echipei comerciale este o activitate pe care ati putea, partial, sa o externalizati cu succes. Delegandu-ne noua rolul de coach comercial, veti castiga timp pentru a va consacra altor responsabilitati strategice pentru firma.
Detalii
 

 

 

 

Abonament la Euro Contact
 

 

- Anunturi online si Oportunitati de afaceri
- traduceri in 7 limbi
- Strategia E-mailing
Premium
 
€49
/an

 

Magnus
 
€299 /an

 

Maximus
 
€499 /an

News Romania Comerciala este o grupare informala ce ofera membrilor sai diverse servicii menite sa faciliteze implantarea si dezvoltarea comerciala a acestora in Romania si in Europa.. Antreprenorii romani beneficiaza de suportul nostru pentru a-si ameliora serviciile de vanzari in Europa. Newsletterul nostru Romania Comerciala are drept scop infomarea unei mari comunitati de afaceri cu privire la gasirea de noi parteneri si incheierea de noi contracte. Acest email BtoB este difuzat la peste 500000 de utilizatori din Romania.

Prevederi legale

Am gasit adresa dvs cautand firme pe internet.
Oferta este trimisa cu cea mai buna intentie, in cazul in care nu apreciati comunicarea va rugam sa ne comunicati acest lucru.
In conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicarilor electronice, acest mesaj nu poate fi considerat SPAM deoarece:
(1) - acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar;
(2) - contine toate datele noastre de contact;
(3) - are scopul de a va informa cu privire la produse sau servicii ce va pot aduce beneficii;
(4) adresa dvs. de e-mail fie a fost obtinuta in mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare sau deoarece sunteti un client/furnizor al companiei noastre sau a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris; fie a fost facuta publica de catre dvs. fie prin afisari cu caracter publicitar intr-un ghid de afaceri sau in cadrul unei intalniri de afaceri. Ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. sau a provocat neplaceri.Copyright © 2015

You are currently signed up to Company's newsletters. Dezabonare

Copyright News Romania Comerciala , All rights reserved