O piata mondiala de miliarde de euro.

Dupa Paris veniti la Saftica

Sedinta de NETWORKING

"CLIMAT"

din 11 decembrie 2015

 

ORGANIZATORI

product-3
product-3
product-3

TEMATICA

Activitatea economica a omenirii a afectat serios climatul; o intelegere reala a situatiei mediului si astfel cresterea respectului fata de acesta se integreaza deja in ecuatia succesului in afaceri, inca de maine.

Directiile, deciziile, perspectivele se creioneaza si vor deveni clar vizibile. Unele companii deja s-au sensibilizat, altele mai putin, unele se vor indrepta catre directii bune avand deja clarificate obiectivele de atins in viitor: domeniul bio-medical, bio-agro, bio-tehnologii, aspecte culturale dar deasemenea bio-diversitate, bio-mimetism, transport Eco ...

 

Conferinta de la Paris COP 21 reprezinta locul si momentul si ne va oferi cheile viitorului imediat. Dorim ca , "la cald”, sa ne intalnim si sa studiem si sa dezbatem noile reguli care se vor aplica din viitorul apropiat la scara planetara: aceste reguli ne privesc pe toti. In fapt, globalizarea masurilor luate nu ne poate lasa indiferenti fata de masurile intreprinse de anumite continente sau tari.

Prin aceasta intalnire de networking dorim sa cream spatiul in care se vor confrunta idei si se vor gasi solutii.

Contactati-ne : va trimitem

Program de NETWORKING si conditii de participare la conferinta si la Cina cu Dezbatere (meniu Vine Yani)

Vă rugăm să completaţi

Da sunt interesat :

Vreau sa fiu contactat

Nume si prenume :
Companie :
Tel. :
Fax :
E-Mail :
Website :
Oras :
Tara :
Vreau sa participa la Conferinta
Cate persoane
Vreau la Cina cu dezbatere
Cate persoane
Doresc dosar Expozant
Doresc dosar Conferentiar
Precizari :

Am gasit adresa dvs cautand firme pe internet. Oferta este trimisa cu cea mai buna intentie, in cazul in care nu apreciati comunicarea va rugam sa ne comunicati acest lucru. In conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicarilor electronice, acest mesaj nu poate fi considerat SPAM deoarece:
(1) - acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar;
(2) - contine toate datele noastre de contact;
(3) - are scopul de a va informa cu privire la produse sau servicii ce va pot aduce beneficii;
(4) adresa dvs. de e-mail fie a fost obtinuta in mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare sau deoarece sunteti un client/furnizor al companiei noastre sau a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris; fie a fost facuta publica de catre dvs. fie prin afisari cu caracter publicitar intr-un ghid de afaceri sau in cadrul unei intalniri de afaceri. Ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. sau a provocat neplaceri.

Dezabonare

PARTENERI

product-3
product-3 product-3
product-3 product-3 product-3
Copyright © 2015 Grup Patronal Romania Moldova all rights reserved.
Dezabonare